London langs tuben

London langs tuben - Espen Aas | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Aas
DIMENSJON
10,41 MB
FILNAVN
London langs tuben.pdf
ISBN
3730007687758

BESKRIVELSE

Bli kjent med London gjennom tuben - 270 stasjoner & 270 opplevelser!London er nordmenns soleklare favorittreisemål, og de aller fleste benytter seg av byens viktigste transportmiddel: tuben. NRK-korrespondent Espen Aas rakk å bli en vaskeekte tube-nerd mens han bodde og jobbet i storbyen. Han bestemte seg for å besøke samtlige av byens 270 tubestasjoner og fortelle om hver enkelt på Facebook. Spalten ble raskt svært populær og er nå samlet og utvidet i denne boken. Mange av Londons stasjoner har fascinerende historier. Denne boken er et oppkomme av praktisk og underholdende informasjon: Hvilken bane er best når du skal på fotballkamp på Wembley eller Emirates? Hvor kommer du hvis du tar District Line til endes? Hvem tegnet det berømte tubekartet? Alt dette og mer til får du vite i London - langs tuben. Boken er et must for alle London-entusiaster og en fascinerende guide til å oppdage nye sider ved denne spennende storbyen. Boken er delt inn etter linjer, slik at man kan ta tuben og lese om stasjonene etter som man ankommer dem. Alle stasjonene er illustrert med Aas' egne bilder av både interiør og nærområder.

Oxford St. er et mekka som krever litt tålmodighet, men det er her du finner alle de store highstreet butikkene, og med den lave kursen på pundet er prisene svært gode for øyeblikket. London er hovedstaden i Storbritannia og England.

Med et Visitor Oyster Card bliver prisen på din togtur udregnet automatisk (og du får alle rabatter), du skal blot 'checke in', når du går ned til tuben. Londons undergrunnsbane (London Underground, ofte kalt bare the Underground eller the Tube) er et kollektivtransporttilbud bestående av elektriske tog som kjører i tunneler under det sentrale London hele døgnet og om dagen gjennom byens forsteder. Foruten mesteparten av Stor-London, dekker nettverket også deler av Buckinghamshire, Hertfordshire og Essex. 18.30 Opp på hesten igjen og finn den nærmeste tube stasjonen, London Bridge.

RELATERTE BØKER