Makten trives i skyggene

Makten trives i skyggene - Svein K. Rasmussen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein K. Rasmussen
DIMENSJON
7,5 MB
FILNAVN
Makten trives i skyggene.pdf
ISBN
1149678842494

BESKRIVELSE

Trondheim 1674. En rekke mystiske hendelser ryster byens gode borgerskap, samtidig som man forbereder en større rettssak om trolldom og svartekunst. Boken skildrer en by som lever med ettervirkningene av 30-årskrigen som herjet Europa. Det er opplysningstid og en daglig kamp mellom kirkemakt og rettsstat, mellom overtro og vitenskap. Og når både ytre og indre fiender truer, begynner hele bysamfunnet å knake i sine sammenføyninger. Trundhiem - en by langt mot nord i Danmark-Norge - forsvant for 337 år siden, og det finnes i dag få spor etter den. Denne fargerike spenningsromanen er et tidsbilde og en rekonstruksjon av denne byen på slutten av 1600- tallet. Handlingen foregår i løpet av tolv måneder og skildrer hverdagsliv og slit, rettsvesen og myndigheter. En stor del av persongalleriet er basert på historiske personer, og handlingen gir oss et sjeldent innblikk i et historisk miljø og en dramatisk tid. Forfatteren Svein Kjerulf Rasmussen er født i 1950 og oppvokst i Oslo. Han har bodd i Trondheim siden 1970, og er nå leder av Fortidsminneforeningens lokallag i Trondheim. Han er utdannet arkitekt og arbeider både med by- og tettstedsplanlegging og med bygningsvern. Rasmussen har arbeidet med istandsetting og historisk tilbakeføring av flere 1800-talls hus i Trondheim, både egne og andres.

Vakkert bladverk og ekstremt villig. Og humlemagnet! Helleborus-rus :) Vårens favoritt! Liten og yndig: Hosta 'Blue mouse ears ... Literature event in Trondheim, Norway by Antikvariatet on Friday, November 16 2018 Haven, der trives og er smuk i skyggen Foto: iStock m.fl.

Denne boken er skrevet av forfatteren Svein K. Rasmussen Svein K.

RELATERTE BØKER