Mekanikk for ingeniører; statikk og fasthetslære

Mekanikk for ingeniører; statikk og fasthetslære - Øistein Vollen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øistein Vollen
DIMENSJON
12,16 MB
FILNAVN
Mekanikk for ingeniører; statikk og fasthetslære.pdf
ISBN
9712821492870

BESKRIVELSE

Boka dekker undervisningen i faget mekanikk i ingeniørutdanningen. Den er skrevet på lett forståelig norsk og er rikt illustrert. Innholdsfortegnelsen er oversiktlig, og foran hvert kapittel finnes en klar målformulering. Det er lett å orientere seg i boka, samtidig som studenten med dette får en god oversikt over de viktigste emnene. Stoffet forklares med utstrakt bruk av eksempler og øvingsoppgaver, samt repetisjonsoppgaver som studenten kan gjennomgå for å teste seg i helhetsforståelsen av stoffet. Flere av repetisjonsoppgavene er tidligere eksamensoppgaver. Fasit til både øvingsoppgavene og repetisjonsoppgavene finnes bak i boka.

829,-Mekanikk for ingeniører antall. Kjøp.

Det er lett å orientere seg i boka, samtidig som studenten med dette får en... CUTEST PROPOSAL EVER!!! This wedding planners proposal will for sure make you cry! - Duration: 18:50. Jesse & Joanna Recommended for you Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

RELATERTE BØKER