Mikroøkonomi; kort og godt

Mikroøkonomi; kort og godt - Joachim Thøgersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joachim Thøgersen
DIMENSJON
10,41 MB
FILNAVN
Mikroøkonomi; kort og godt.pdf
ISBN
7179890895780

BESKRIVELSE

Boken ligger nær opp til oppbyggingen av ulike lærebøker innen mikroøkonomi, og dekker pensum i mikroøkonomi på de fleste høyskoler og universiteter. Temaene i boken er blant annet konsumentteori, produsentteori, markedsteori og effektivitets- og velferdsteori. Innledningsvis finner du et kapittel med matematikk som er nødvendig for å beherske faget. Boken inneholder en rekke oppgaver og flere nyttige appendiks, som en liste over symboler, alfabetisk definisjonsliste og engelsk-norsk / norsk-engelsk fagordliste. På bokens egen nettside under www.nettressurser.no er det lagt ut fullstendige løsningsforslag til oppgavene i boken. Boken er egnet for alle studenter som tar mikroøkonomikurs på bachelornivå, og er spesielt velegnet som repetisjonsbok i forbindelse med eksamensforberedelser.

Sammendraget er basert på forelesninger og pensumbøkene «Mikroøkonomi på norsk» og «Mikroøkonomi - kort og godt». Jeg fikk selv karakter A i faget.

En reise blant hyggelige namdalinger og mengder med flotte råvarer til det mobile kjøkkenet. Dette er fjerde og siste program fra Krogsgården i Snåsa sentrum. Statistikk: kort og godt har 1 aktiv annonse.

RELATERTE BØKER