Organisering, samfunnssikkerhet og krisehåndtering

Organisering, samfunnssikkerhet og krisehåndtering En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,87 MB
FILNAVN
Organisering, samfunnssikkerhet og krisehåndtering.pdf
ISBN
5204855162085

BESKRIVELSE

Denne boken handler om samfunnssikkerhet og organisering for krisehåndtering. Både menneskeskapte og naturskapte kriser, endringer på politikkfeltet og holdninger i befolkningen behandles. Det overordnede spørsmålet er hvordan organisering for samfunnssikkerhet har konsekvenser for forebygging og håndtering av kriser. Vellykket samfunnssikkerhetsarbeid og krisehåndtering krever samvirke mellom myndigheter på ulike forvaltningsnivå. Men dette politikkområdet er preget av uklare ansvarsforhold, fragmentering, samordningsproblemer og overlappende spesialiseringsprinsipper. Den tradisjonelle hierarkiske styringsmodellen utfordres av behov for styring preget av samhandling og samvirke på tvers av organisasjoner, forvaltningsnivåer, sektorer og land. Andreutgaven av boken er gjennomgående revidert, inneholder et nytt kapittel om Justisdepartementets ansvar etter 22. juli og et etterord om erfaringene med ulike organiseringsprinsipper og samordningsmekanismer for styring på samfunnssikkerhetsområdet i lys av terrorhandlingene i Oslo og på Utøya.

Studiet gir deg god innsikt i organisering og ledelsens rolle når det gjelder risiko, sårbarhet, forebygging og håndtering av kriser. Kjøp Organisering, samfunnssikkerhet og krisehåndtering fra Bokklubber Denne boken handler om samfunnssikkerhet og organisering for krisehåndtering. Både menneskeskapte og naturskapte kriser, endringer på politikkfeltet og holdninger i befolkningen behandles.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp 'Organisering, samfunnssikkerhet og krisehåndtering' av Anne Lise Fimreite fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788215023984 I artikkelen av Rykkja og Lægreid (2015) behandles to politikkområder: velferd med vekt på NAV-reformen og organisering for bedre samfunnssikkerhet.

RELATERTE BØKER