Prosjekthåndboka 3.0

Prosjekthåndboka 3.0 - Jonas Aakre, Henriette Stryken Scharning | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonas Aakre, Henriette Stryken Scharning
DIMENSJON
9,14 MB
FILNAVN
Prosjekthåndboka 3.0.pdf
ISBN
6699074409428

BESKRIVELSE

Prosjekthåndboka 3.0 er en praktisk håndbok fylt med gode verktøy, tips og råd til deg som jobber i moderne prosjekter og kreative team. Prosjekthåndboka 3.0 kan leses og brukes med stort utbytte, uavhengig av om du er prosjektleder, teamdeltaker, lærer, student, kursholder, prosessleder eller konsulent. Den gir deg inspirasjon og en variert verktøykasse til å løse oppgavene og utfordringene du møter i ethvert prosjekt. Hva er nytt i den nye utgaven? Prosjektfaget er inne i en rivende utvikling. I den tredje utgaven av Prosjekthåndboka finner du derfor enda flere verktøy som hjelper deg med å løse utfordringene i moderne prosjekter. Det er også større fokus på å gi deg grunnleggende forståelse for prosjekt og team som arbeidsform, samt nøkler til å utvikle den viktigste brikken i teamet - deg selv. Flere personlige refleksjonsoppgaver og kartleggingsverktøy gjør Prosjekthåndboka 3.0 anvendelig til bruk i undervisning, kurs og opplæring. Den nye utgaven av håndboka er redesignet med nye illustrasjoner, modeller og verktøymaler. «Dette er en bok som både er leken, har tyngde og gir deg muligheten til å være forberedt.»Angel Nwokeji, Google«Boka er god, viktig, lettlest og proppfull av verktøy som enkelt kan tas i bruk.»Tom Karp, Høyskolen Christiania«Den mest relevante boken jeg har hatt på et studium og nå i yrkeslivet.»Anne-Marie Nikolaisen, Norwegian Icons

418 liker dette · 2 snakker om dette. Prosjekthåndboka 3.0 inneholder over 100 ulike verktøy og er full av nyttige tips og råd, som forenkler din prosjekthverdag. Prosjekthåndboka 3.0 er en praktisk håndbok fylt med gode verktøy, tips og råd til deg som jobber i moderne prosjekter og kreative team.

415 likes · 1 talking about this. Prosjekthåndboka 3.0 inneholder over 100 ulike verktøy og er full av nyttige tips og råd, som forenkler din prosjekthverdag. Prosjekthåndboka 3.0 er en praktisk håndbok fylt med gode verktøy, tips og råd til deg som jobber i moderne prosjekter og kreative team.

RELATERTE BØKER