Småviltguiden

Småviltguiden - Bjørn Olav Tveit | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Olav Tveit
DIMENSJON
9,8 MB
FILNAVN
Småviltguiden.pdf
ISBN
4045247913463

BESKRIVELSE

En god jeger kjenner sitt bytte. Denne boken forteller hvordan du ser forskjell på de artene du kan felle - og hvilke du må la gå. Samtidig får du nyttig informasjon om viltets leveområder og atferd. Væpnet med denne kunnskapen, vil du garantert øke utbyttet av jaktturene. Illustrasjonene er malt av Øivind Egeland, en av våre mest begavete naturkunstnere. Bjørn Olav Tveit er blant våre fremste eksperter på artskunnskap. Resultatet er en pedagogisk veiviser til kunsten å skille jaktbart fra fredet vilt, en kunst som er avgjørende enten du er på vei til å ta jegerprøven eller skal ut på jakt. Boken omfatter alt småvilt som kan jaktes i Norge fra 2017 Forvekslingsarter i lik positur for sammenlikning Jaktbare arter er merket med grønn V, fredete med rød X Piler til de viktigste kjennetegnene

Bibliografi. 2017: Småviltguiden - artskunnskap for jegere.

1970), forfatter av Fugler og fuglafolk på Utsira, Guide til Norges fugleliv og A Birdwatcher's Guide to Norway, er oppvokst og bosatt i Bærum og har vært en dedikert fuglekikker siden guttedagene. Han har vært leder i Asker og Bærums lokallag av Norsk Ornitologisk Forening, medgrunnlegger og mangeårig leder av Utsira fuglestasjon, og sitter i Norsk ... Bok, Lyman Pistol & Revolver Handbook 3rd.

RELATERTE BØKER