Tim og Amys matbok; matoppskrifter basert på økologiske, glutenfrie, melkefrie og rørsukkerfrie

Tim og Amys matbok; matoppskrifter basert på økologiske, glutenfrie, melkefrie og rørsukkerfrie - Gro Raugland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro Raugland
DIMENSJON
9,14 MB
FILNAVN
Tim og Amys matbok; matoppskrifter basert på økologiske, glutenfrie, melkefrie og rørsukkerfrie.pdf
ISBN
8970094422439

BESKRIVELSE

Denne matboken er først og fremst en praktisk veiledningsbok for foreldre som vurderer å legge om kostholdet i familien. I 2016 kom «Tim - en mors historie om autisme og ADHD». På klargjørende vis belyser forfatteren her hvordan autister, ved å legge om kostholdet og følge en streng diett, har mulighet til sterk bedring. Utredningsmetode kaller hun TIM-modellen. Med Tim og Amys matbok har hun laget et nyttig, praktisk og delikat verktøy til familier som ønsker å lage en kostholdsplan for seg og sine. Sykdomsbildet hos barn med psykiske lidelser er svært individuelt. Det lar seg derfor ikke gjøre å etablere én enkelt fremgangsmåte som alle bør følge, men man kan skape en ytre kostholdsramme hovedsakelig basert på økologiske, glutenfrie, melkefrie og rørsukkerfrie alternativer. «Oppskriftene i boken er basert på våre erfaringer som familie og tar utgangspunkt i barnas hverdag. Her finner du ulike retter og måltider som er nøytrale - de inneholder rikelig med sunne næringsstoffer samtidig som det er minimalt med giftstoffer. Det vil være bra for både barn - og voksne! Jeg håper disse erfaringene vil være til hjelp og nytte for andre som står foran en endringsprosess, og at den kan bidra til inspirasjon og glede. Lykke til!» Gro Raugland.

Bone. Ønsker du å laste ned en Kåre Kivijärvi-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Kåre Kivijärvi og andre bøker av forfatteren Eli Høydalsnes. På vår hjemmeside fondueoost.nl finner du boken Kjærlighetens sanger og andre bøker av forfatteren none. ...

Her er oppskrifter på brød, lunjsretter, middag, snacks, kaker, fermentert mat og mye mer. Gro Raugland har tidligere gitt ut «Tim: en ... Denne matboken er først og fremst en praktisk veiledningsbok for foreldre som vurderer å legge om kostholdet i familien.

RELATERTE BØKER