Ukeplanlegger for lærere på ungdomstrinnet 2018-2019

Ukeplanlegger for lærere på ungdomstrinnet 2018-2019 - Hanne Solem | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Solem
DIMENSJON
3,22 MB
FILNAVN
Ukeplanlegger for lærere på ungdomstrinnet 2018-2019.pdf
ISBN
4593696160310

BESKRIVELSE

Ukeplanleggeren er et unnværlig planleggingsverktøy for alle som jobber i skolen. Den gir læreren god oversikt over skoleåret, dagene og ukene. Ukeplanleggeren har ett oppslag og én notatside for hver uke gjennom hele skoleåret som gir helhetlig oversikt over daglige gjøremål og hjelper læreren å planlegge ukene i lang tid fremover. Det er god plass til føring av karakterer, fravær, orden/oppførsel, elevsamtaler og innleveringer. I tillegg har den timeplaner, temaoversikt, gruppeoversikt, plass til møtereferater og daglige notater. Ukeplanleggeren har en praktisk inndeling av månedene som gjør det lettere og raskere å finne fram. Omslaget er i solid PVC-plast. Innsiden av omslaget har plastlommer til ulike skriv. Spiralisert rygg.

Ukeplanleggeren har ett oppslag og én notatside for hver uke gjennom hele skoleåret som gir helhetlig oversikt over daglige gjøremål og hjelper læreren å planlegge ukene i ... Den gir læreren god oversikt over skoleåret, dagene og ukene. Ukeplanleggeren har ett oppslag og én notatside for hver uke gjennom hele skoleåret som gir helhetlig oversikt over daglige gjøremål og hjelper læreren å planlegge ukene i lang tid fremover. Ukeplanlegger for lærere på ungdomstrinnet 2020-2021 Solem, Hanne.

Sendes senest i morgen. Kjøp boken Ukeplanlegger for lærere på barnetrinnet 2018-2019 av Hanne Solem (ISBN 9788249219346) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER