Den nådeløse

Den nådeløse - Karin Slaughter | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Slaughter
DIMENSJON
4,5 MB
FILNAVN
Den nådeløse.pdf
ISBN
6570454231830

BESKRIVELSE

Karin Slaughters thrillere er utgitt i 30 landSara Linton arbeider som lege ved Atlantas travleste sykehus. Der behandler hun byens fattige, sårede og ulykkelige og kan rømme fra minnene om sine egne tragedier. En dag får hun til behandling en ille tilredt kvinne som bare så vidt er i live, og Sara blir påminnet om en verden full av terror og frykt. Kvinnen blir funnet etter en bilulykke, men det er åpenbart at hun også har vært offer for et sykt og sadistisk sinn. Det er etterforskeren Will Trent som får oppgaven å finne ut hva som har skjedd med den skamferte kvinnen. Han finkjemmer området rundt stedet hun ble funnet og oppdager et bortgjemt torturkammer. Stedet vitner om at Saras pasient bare er det første offeret, for det blir snart klart at torturisten fremdeles er i arbeid."Hun er en av de beste krimforfatterne i USA. Historiene hennes oser av virkelighet." Washington Post"Grøss inn til beinmargen [...] En aktuell og urovekkende roman."Publishers Weekly

Se flere bøker fra Karin Slaughter. Den nådeløse. Karin Slaughter; Gry Sønsteng (Oversetter) Serie: Will Trent 3.

Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger. Totalkarakter 4,2 / 5 ... Den nådeløse tar pusten fra deg fra første side.

RELATERTE BØKER