Det vokser et tre i Mostamägg

Det vokser et tre i Mostamägg - Britt Karin Larsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Britt Karin Larsen
DIMENSJON
8,98 MB
FILNAVN
Det vokser et tre i Mostamägg.pdf
ISBN
9406672833970

BESKRIVELSE

Bli med hundre år tilbake i tid og møt den utstøtte bjørnejegeren Taneli og overleveren Lina i en historie du sent vil glemme.I grenseskogene mellom Hedmark og Värmland på attenhundretallet, møter vi en etnisk minoritet, den skogfinske. Tjenestejenta Lina vandrer rundt i skogen med et nyfødt barn i armene. Hun møter Taneli, eneboeren som er fryktet av sine omgivelser fordi det sies han har et drap på samvittigheten. Sammen prøver de å bygge seg en tilværelse. På en medrivende, rå, øm og til tider dypt rørende måte skildrer Britt Karin Larsen kampen for å overleve, og båndene til den naturen folket henter styrke og livberging hos. Forfatteren gir stemme til den skogfinske kulturen, og hun gjør det med lavmælt intensitet og stor respekt.Nominert til P2-lytternes romanpris!

Også den skogfinske minoriteten har sine utstøtte, som må klare seg selv som best de kan. Det vokser et tre i Mostamägg Britt Karin Larsen (Pocket) Tips en venn 146 kr Antall . Kjøp.

Det vokser et tre i Mostamägg ... Larsens historie om skogfinnene, det vil si etterkommerne av finnene som innvandret til Sverige og videre til Sørøst-Norge for rundt 400 år siden, begynner med Det vokser et tre i Mostamägg (2009) og fortsetter med titler som Himmelbjørnens skog, Det synger i lauvet og Slik treet faller. Det vokser et tre i Mostamägg (Heftet) av forfatter Britt Karin Larsen. Romaner.

RELATERTE BØKER