Hus til bry; kulturarvens kår i Norge

Hus til bry; kulturarvens kår i Norge lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,75 MB
FILNAVN
Hus til bry; kulturarvens kår i Norge.pdf
ISBN
4002170731181

BESKRIVELSE

I dag skjer ting raskt. Selvgrodde bygdemiljøer og vakre harmoniske bystrøk trues av rivning som følge av ønske om fortetning. Riksantikvar Jørn Holme uttalte følgende i Norsk kulturarvs medlemsblad, Kulturarv nr.77 (oktober 2016): «Kulturminnevernet trenger åpenhet og politisk interesse - med mange stemmer, ulikt verdisyn og frisk meningsutveksling. Det som er synd, er at synspunktene ofte er preget av at søkelyset rettes mot personer mer enn mot sak. Jeg ønsker mer debatt om kulturminnevern enn om person.» Med meg har jeg 31 medforfatterne. Vi har valgt å ta riksantikvar Jørn Holme på ordet og gjør dette med en bok som bringer til torgs nettopp det han etterspør: En frisk debatt og meningsutveksling om dagens kulturminnevern. HUS til BRY - kulturarvens kår i Norge, har sitt utspring i min og andres frustrasjon over dagens vernepolitikk. Hvor trykker skoen? Når skal kulturminnene tas på alvor? Vi ønsker å rette søkelyset på dagens situasjon for om mulig å sikre den bedre. Vi trenger denne debatten og vi trenger den NÅ.Else Rønnevig har mottatt en rekke priser for sitt arbeid innen bygningsvern. Kongens fortjenestemedalje i tillegg til Riksantikvarens kulturminnepris i 2015.

Den er utgitt på SPROSSA Forlag, er rikt illustrert og med en meget spenstig, informativ og vakker layout. Logg inn. Cart.

Hvor trykker skoen? Når skal kulturminnene tas på alvor? Vi ønsker å rette søkelyset på dagens situasjon for om mulig å sikre den bedre. Hus til Bry - Kulturarvens kår i Norge av Else Sprossa Rønnevig. Herskapelige omgivelser.

RELATERTE BØKER