Landskap i eksil

Landskap i eksil - Bertolt Brecht | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bertolt Brecht
DIMENSJON
12,83 MB
FILNAVN
Landskap i eksil.pdf
ISBN
1707828563425

BESKRIVELSE

Bertolt Brechts lyrikk er preget av en usedvanlig bredde. Han skrev alt fra enkle barnedikt til kinesisk inspirerte kortdikt og modernistiske dikt. Legg så til parodier, elegier, politiske pamfletter, poesi på heksameter og sonetter, så får man en anelse om variasjonsrikdommen. Så vel klassiske myter som politiske hendelser blir underlagt poetens skarpe penn i dikt som fremdeles taler direkte til leseren. Utvalget inkluderer sonetter om emigrasjon og erotikk, diktsuiter som «Lesebok for byfolk», samt betraktninger fra og om eksil- og flyktningtilværelsen i så vel Hollywood som Øst-Tyskland. Selv uten sin rike dramatikk-produksjon ville Brecht fremstå som en av århundrets største poeter.

Gjendikter Johann Grip leser. Programleder er Annelita Meinich...

I tone og stil står ... Kjøp billige bøker, kontorrekvisita, hobbyartikler og leker innen eksil hos Adlibris Frankrike er et av Europas største og rikeste land, og spiller en viktig rolle i Den europeiske union. Landet har svært høy levestandard, men har slitt økonomisk siden tidlig på 2010-tallet. Landskap i eksil Gjendiktet av Johann Grip Kolon forlag, 2017, 36 s.

RELATERTE BØKER