Leksehjelp i matematikk

Leksehjelp i matematikk - Håvard Tjora | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Håvard Tjora
DIMENSJON
3,7 MB
FILNAVN
Leksehjelp i matematikk.pdf
ISBN
1595964512670

BESKRIVELSE

Mange synes matte er vanskelig. Mange har også en klar oppfatning av at de ikke kan lære seg matte. Tjora har lang erfaring med å jobbe med barn og ungdom som sliter med matte. Hans erfaring er at de aller fleste kan lære seg matematikken i skolen. Som oftest dreier vanskene seg om noen få misforståelser, eller noen få grunnelementer som ikke er innlært. Når disse brikkene faller på plass, kommer forståelsen og nysgjerrigheten som skal til for å mestre matematikken. Disse brikkene er det Tjora kaller «grunnpakka» - kan man den, har man de verktøyene som skal til for å ta fatt på de fleste oppgavene man møter i skolen. I Leksehjelp i matematikk går Tjora nøye gjennom hvordan man regner, og ikke minst hvorfor man regner som man gjør. Boka er bygd opp med mange eksempler som tar deg trinnvis videre og som på en lettfattelig måte forklarer tankene bak regningen. Boka gjør deg godt rustet til ikke bare å klare mattefaget fra 1. til 10. klasse, men kan også inspirere til å finne fascinasjonen og gleden ved faget.

Krigen på 200 sider - Norge under ... Etterspørselen etter privat leksehjelp er blitt større de siste årene. Siden 2014 har det skjedd en eksplosjon av henvendelser fra foreldre, kan daglig leder i MentorNorge, Bjørn Kristian ... Leksehjelp for alle på grunnskolen til landets beste priser.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet | 9788248915379 Røde Kors leksehjelp er et gratis tilbud for deg som trenger hjelpe med leksene. Leksehjelp finnes i hele landet.

RELATERTE BØKER