Munch

Munch - Steffen Kverneland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steffen Kverneland
DIMENSJON
11,14 MB
FILNAVN
Munch.pdf
ISBN
7069121268412

BESKRIVELSE

Stort anlagt tegneseriebiografi over Edvard Munch. Et av de mest ambisiøse prosjektene i norsk tegneseriehistorie. Munch utgis i 150 års-jubileumsåret for Edvard Munch. "Den biografiske tegneserien om Munch er noe av det morsomste og mest lekne som noen gang er skrevet om kunstneren." Elin Kittelsens anbefalte Munch-bøker for Bok i P2. "Steffen Kverneland er internasjonalt stor. Han er et geni i mine øyne." Jan Erik Vold, Dagsavisen. "Kverneland støtter seg mye på Munchs egne ord når dette fortelles, og illustrerer dem med en sober eleganse som skaper flere bevegende øyeblikk." Ole Øyvind Sand Holth, Dagbladet

Fra menneskets følelsesliv, til jordbruk og landskap Henrik Ibsens dramaer om menneskets eksistensielle utfordringer inspirerte Munch. eMunch.no - digitalt arkiv. Digitalisering Museets prosjektgruppe arbeider med digitalisering av korrespondansen til Edvard Munch samt med ferdigstilling av Munchs egne tekster.

His childhood was overshadowed by illness, bereavement and the dread of inheriting a mental condition that ran in the family. Munch og Munk er etternavn brukt i Norge, med tyske og danske aner. Det har også vært brukt som mellomnavn.

RELATERTE BØKER