Små paradiser

Små paradiser - May-Brith Ohman Nielsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
May-Brith Ohman Nielsen
DIMENSJON
12,27 MB
FILNAVN
Små paradiser.pdf
ISBN
4530872615248

BESKRIVELSE

I uminnelige tider har mennesker dyrket små jordlapper som hager til nytte og til glede. Hvordan de har dyrket hagen sin, og hva hagen og hagearbeidet har betydd for dem, har imidlertid endret seg mye opp gjennom tidene - i moderne tid sågar fra tiår til tiår. Hagearbeid har vært den mest utbredte fritidssysselen i Norge gjennom det siste århundret, og de har et eller annet forhold til hage og hagebruk. Samfunnsutviklingen preget hele tiden hvordan folk drev de små hagene sine. Her har mennesker fått utfolde seg etter skiftende idealer om hva som er godt, sunt og vakkert. Her har de også forsøkt å realisere sine ideer om paradiset.Små paradiser er et vitenskapelig nybrottsarbeid presentert for den allmenne leser. Her møter vi norsk småhagehistorie sett gjennom en kolonihageforening i Kristiansand. Leserne vil kunne kjenne igjen sin egen families hagehistorie gjennomdisse småhagedyrkerne og deres hager.

Enkelte byer regnes som egne skatteparadis, de er vist med prikker. Om Små paradiser. I uminnelige tider har mennesker dyrket små jordlapper som hager til nytte og til glede.

Hagearbeid har vært den mest utbredte fritidssysselen i Norge gjennom det siste århundret, og de har et eller annet forhold til ... Å innrede små bad krever litt ekstra planlegging og tankearbeid - særlig hvis du vil at rommet skal gi den etterlengtede avkoblingen. Her er et par tips til hvordan du kan utnytte plassen i et lite bad maksimalt. Små Praliner Hagmarksgatan 27a, 702 16 Örebro [email protected] 070-75 92 698 ... Du trenger ikke reise ut av landet for en helt spesiell hotellopplevelse.

RELATERTE BØKER