Teorier på 30 sekunder

Teorier på 30 sekunder En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,19 MB
FILNAVN
Teorier på 30 sekunder.pdf
ISBN
5202213178283

BESKRIVELSE

Kaosteorien, unifikasjon, relativitetsteorien? Schrödingers katt og bevegelseslovene? Klart du vet hva alt dette betyr. Det vil si, du har iallfall hørt om det. Men vet du nok om det til at du kan delta i en diskusjon rundt det?Teorier på 30 sekunder forklarer de 50 mest tankevekkende vitenskapelige teoriene - hver over to sider, med 300 ord, og et metaforisk bilde.Tiden er kanskje relativ, men den er også verdifull i en verden der alt stadig går fortere og fortere. I denne boken får du sjansen til å høste kunnskap fra våre ledende forskere og forstå komplekse nøkkelbegreper på en rask og enkel måte.Redaktør Paul Parson er tidligere redaktør av BBCs magasin Focus. Han har skrevet ompopulærvitenskap for en rekke publikasjoner - alt fra den britiske Daily Telegraph til FHM. Hans bok The Science of Doctor Who var en av 12 bøker som var nominert til Royal Societys pris for vitenskapelige bøker i 2007.

Omgitt av idioter - hvordan forstå dem ... Teorier på 30 sekunder danskt band, 2019, Svenska, ISBN 9789177837794 De 50 mest tankeväckande vetenskapliga teorierna, var och en förklarad på en halv minut.Kaosteori, enhetlig teori och relativitetsteorin? Kjøp Teorier på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande vetenskapliga teorierna, var och en förklarad på en halv minut fra Tanum En bok i en helt ny serie med maxad och komprimerad kunskap. Perfekta att ha som uppbyggande läsning eller som uppslagsbok.

Samtidig som boken viser fram menneskesinnets indre, presenterer den ogsa mange av psykologiens storste navn, blant dem William James, Aaron Beck og selvsagt Sigmund Freud. Kjøp 'Psykologi på 30 sekunder, de 50 mest tankevekkende psykologiske teorier, alle forklart på et halvt minutt, the 50 most thought-provoking psychology theories, each explained in half a minute' av Vaughan Bell fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788241915000 Teorier på 30 sekunder beskriver de 50 mest betydande och fascinerande vetenskapliga teorierna på ett revolutionerande enkelt sätt.

RELATERTE BØKER