21 tanker for det 21. århundre

21 tanker for det 21. århundre - Yuval Noah Harari | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yuval Noah Harari
DIMENSJON
9,94 MB
FILNAVN
21 tanker for det 21. århundre.pdf
ISBN
2625523787600

BESKRIVELSE

Hvordan kan vi beskytte oss mot atomkrig, økologisk omveltning og teknologisk oppløsning? Hva kan vi gjøre med epidemien av "fake news" eller trussel om terrorisme? Hva skal vi lære barna våre?Yuval Noah Harari tar oss med på en fascinerende reise gjennom dagens mest påtrengende spørsmål. Den røde tråden i hans nye bok er hvordan vi skal bevare vårt kollektive og individuelle fokus i møte med konstant og forvirrende forandring. Er vi fremdeles i stand til å forstå den verdenen vi har skapt?

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Innbundet, E-bok | 9788202619503 21 tanker for det 21. århundre (Heftet) av forfatter Yuval Noah Harari.

århundre» av Yuval Noah Harari til en god pris på ark.no. Bestill hjemlevering eller klikk&hent i din ARK-butikk. Se beste pris på 21 tanker for det 21.

RELATERTE BØKER