Hjem, kjære hjem; En pingles dagbok (del 14)

Hjem, kjære hjem; En pingles dagbok (del 14) - Jeff Kinney | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeff Kinney
DIMENSJON
8,46 MB
FILNAVN
Hjem, kjære hjem; En pingles dagbok (del 14).pdf
ISBN
8483993863009

BESKRIVELSE

Greg Heffley og familien skal bygge på huset, men ingenting går etter planen. Da en slektning dør, får familien til Greg Heffley en uventet arv. De bestemmer seg for å bruke pengene til å bygge på huset de bor i. Greg har store drømmer om hvordan alt skal bli, men oppussingen blir ikke helt som noen i familien har sett for seg. Idet de første veggene rives ned, vokser alle mulige problemer frem. Råtne planker, giftig jord og skadedyr får alle til å lure på om det virkelig er verdt det. Kan de bli boende i huset? Eller må Greg flytte til en helt annen by?Hjem, kjære hjem er den fjortende boka i serien EN PINGLES DAGBOK. Bøkene som har solgt over 200 millioner eksemplarer verden over, og har et opplag på en million i Norge alene.

Bøkene som har solgt over 200 millioner eksemplarer verden over, og har et opplag på en million i Norge alene. Hør alle lydbøkene i serien «En pingles dagbok»: Hjem, kjære hjem (En pingles dagbok #14) lydbok.

Bøkene som har solgt over 200 millioner eksemplarer verden over, og har et opplag på en million i Norge alene. Anbefalte produkter Hjem, kjære hjem (Innbundet) av forfatter Jeff Kinney.

RELATERTE BØKER