Praktisk nynorsk for lærarstudentar

Praktisk nynorsk for lærarstudentar - Olaf Almenningen, Aud Søyland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olaf Almenningen, Aud Søyland
DIMENSJON
8,94 MB
FILNAVN
Praktisk nynorsk for lærarstudentar.pdf
ISBN
2235120041529

BESKRIVELSE

Ny utgåve av innføringsboka i nynorsk med eksempel og oppgåver. Her lærer du om setningsbygnad, ordval og grammatikk på ein lettfatteleg og instruktiv måte. Boka gjennomgår alle dei grammatiske emna på ein pedagogisk måte, og har teori, eksempel og oppgåver knytt saman. Ho er skriven for lærarstudentar av forfattarar som har brei erfaring i nynorskundervisning og som kjenner studentanes behov.

Godkjent av Kirke- og kulturdepartementet og gjort gjeldende fra 1. juli 2005 Kjøp Ordbok for grunnskulen fra Bokklubber Ordbok for grunnskulen i ny utgåve! Oppdatert etter ny rettskriving 2012 Over 11 000 oppslagsord - Fulle bøyingsformer av substantiv, adjektiv og verb - Minigrammatikk og øvingsoppgåver i å bruke ordlista - Mange ordforklaringar ordforklaringar, eksempel og synonym - Forkortingsliste - Oppdatert med nyord i norsk Dette er 6.utgåva. Praktisk nynorsk for lærarstudentar.

Aud Søyland; Jan Olav Fretland; Norske skriveregler : reglene du trenger for å skrive på papir og skjerm. 2015; Pris 272,-Spar 27,-Paperback.

RELATERTE BØKER