Seil og rigg; håndbok i trimming

Seil og rigg; håndbok i trimming - Øyvind Bordal | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Bordal
DIMENSJON
3,68 MB
FILNAVN
Seil og rigg; håndbok i trimming.pdf
ISBN
6218963313954

BESKRIVELSE

Seil og rigg er en hånbok for seilere på alle nivåer fra nybegynner til norgesmester. En veltrimmet seilbåt seiler ikke bare fortere - den krenger mindre, er bedre balansert og mer komfortabel. Slitasje og belastninger reduseres, og levetiden på dyrt utstyr forlenges. Samtidig reduseres risikoen for skader eller rigghavari. Boken inneholder: - Oppdatert kunnskap om hvordan seil og rigg trimmes i alle forhold. - Struktur som gjør det lett å finne akkurat det du trenger. - Korte og beskrivende tekster, 279 foto og illustrasjoner. - Bygger på konsulentbistand fra profesjonelle riggere, seilmakere og internasjonale eliteseilere. - Bør være en del av alle seileres grunnutrustning.

Utgangspunktet for eliteseilere og turseilere er ikke så forskjellig som man skulle tro. Seil og rigg - Håndbok i trimming er en helt ny bok av de samme to forfatterne som står bak Seilerboka. En veltrimmet seilbåt seiler ikke bare fortere - den krenger mindre, er bedre balansert og mer komfortabel.

Seil og rigg er en hånbok for seilere på alle nivåer fra nybegynner til norgesmester. En veltrimmet seilbåt seiler ikke bare fortere - den krenger mindre, er bedre ... Seil- og rigg-Håndbok i trimming Dimensioner 240 x 172 x 13 mm Vikt 545 g ISBN 9789113065311.

RELATERTE BØKER