Toppturer rundt Harstad

Toppturer rundt Harstad - Christian Dramsdahl | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian Dramsdahl
DIMENSJON
7,95 MB
FILNAVN
Toppturer rundt Harstad.pdf
ISBN
4292232234163

BESKRIVELSE

Toppturer rundt Harstad dekker et enormt område med prima toppturfjell og vinteropplevelser! Endelig kommer boka som gir deg muligheten til å erobre Kåfjord, Møysalen eller Andørja som en ekte lokalkjent skikjører. 80 ulike fjell er med i boken og du finner alt du trenger å vite om veivalg opp og ned. Boka er inndelt i områdekapitler fra Harstad, Kvæfjord og Sortland, Tjeldsund, Grytøya, Rolla, Andørja, Tjeldøya, Evenes og Skånland og Møysalen nasjonalpark og omegn. Den inkluderer også utvalgte traverser og fjellskiturer i området.Toppturer rundt Harstad er en skifører av høy kvalitet som vi har kommet til å forvente fra Fri Flyt forlag. Her får du grundig informasjon om hvert eneste fjell, mange muligheter for oppturer og nedkjøringer, og nyttig informasjon som hjelper deg med å ta trygge veivalg på topptur.Hver eneste tur er beskrevet med kart og bilder, ruteinntegninger, KAST-gradering, høydemeter og lengde på turen, info om tilkomst og parkering og evt. utstyrsbehov. Det kommer også med råd fra lokalkjente om når på sesongen en nedfart kan vært best å kjøre, og om det er noe man bør se opp for på vei opp eller ned.Toppturer rundt Harstad er en kjærkommen bok for alle skifolk som ikke kan få nok av kald nordnorsk snø!

Oppmøtetid og -sted er derfor kl 1030 på parkeringa ... Slippfest for Toppturer rundt Harstad på Nordic Pub. Public · Hosted by Fri Flyt and 3 others.

Tartan Piknikpledd Thomson Camel Tartan kr 899. orange; Craghoppers Dry Bag 10L kr 219 Alpine skiturer, fjellskiturer og traverser Toppturer rundt Harstad dekker et enormt område med prima toppturfjell og vinteropplevelser... Toppturer rundt Harstad omfatter topptur og randonee i og rundt Harstad og Kvæfjord, med en hel rekke nærliggende områder og øyer.

RELATERTE BØKER