Verdsetting av fast eiendom

Verdsetting av fast eiendom - Sølve Bærug | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sølve Bærug
DIMENSJON
11,88 MB
FILNAVN
Verdsetting av fast eiendom.pdf
ISBN
9872935479664

BESKRIVELSE

"Verdsetting av fast eiendom - en innføring" er en lærebok skrevet for alle med interesse for verdsetting av fast eiendom. Hovedmålgruppen er studenter innen eiendom, eiendomsmegling og taksering. Boka er tilpasset studenter på bachelornivå og yrkesaktive med tilsvarende utdanning.Den første delen av boka gir en innføring i fast eiendom og fast eiendoms spesielle egenskaper i forhold til verdsetting. Deretter går boka igjennom de ulike verdsettingsmetodene. Det legges mest vekt på sammenligningsmetoden, men også inntektsmetoden, gjenanskaffelsesmetoden og andre metoder blir behandlet. Den andre delen av boka tar for seg verdsetting av de vanligste type eiendommer: Bolig og fritidsbolig, næringseiendom, landbrukseiendom og tomter. Boka har øvingsoppgaver til hvert kapittel. Nyttige tilleggsressurser som Excelfiler er tilgjengelig for studenter og forelesere via linken nedenfor. Forelesere vil også kunne laste ned PowerPoint-presentasjoner og løsningsforslag til oppgavene samme sted.

Dersom en fallrettighet skal slettes fra grunnboken gjelder vanlige regler for sletting. Fravikelse av fast eiendom skjer ved at namsmannen fjerner de personer eller det løsøre som skal fjernes fra eiendommen. For løsøre som ikke er av personlig karakter eller vanlig innbo, gjelder § 13-14 tilsvarende. Plan og Eiendom AS bistår med eiendomsspørsmål i ditt prosjekt - fra start til slutt Kjøp Verdsetting av fast eiendom fra Tanum 'Verdsetting av fast eiendom - en innføring' er en lærebok skrevet for alle med interesse for verdsetting av fast eiendom.

Hovedmålgruppen er studenter innen eiendom, eiendomsmegling og taksering. Boka er tilpasset studenter på bachelornivå og yrkesaktive med tilsvarende utdanning.

RELATERTE BØKER