Å snakke med hester

Å snakke med hester - Henry Blake | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henry Blake
DIMENSJON
5,82 MB
FILNAVN
Å snakke med hester.pdf
ISBN
2469042847445

BESKRIVELSE

Hvis du vil at hesten skal gjøre det du vil at den skal gjøre, må du lære deg å tenke som den og å kommunisere med den. Henry Blake har tilbrakt hele sitt liv sammen med hester, og han oppdaget tidlig at han har en sjelden evne til å tenke og snakke som dem. I denne boken forklarer han hvordan også du kan tilegne deg denne evnen. Du lærer å kommunisere med hesten på dens eget språk - og å overbevise hesten din om at den selv har lyst til å gjøre nettopp det du ber den om. Boken er en åpenbaring for alle som er glad i hester, og en uunnværlig guide for alle ryttere og hesteeiere. Å snakke med hester er den første boken i en internasjonalt bestselgende trilogi om hestepsykologi og -adferd, skrevet av den legendariske hesteeksperten Henry Blake. Sammen med Å tenke som hester - om motivasjon og adferd - og Sunt hestevett - om empati og forståelse - utgjør den et enestående verk som vil fascinere og forbløffe og gi leseren ny og spennende lærdom om det unike forholdet mellom hest og menneske!

I denne boken forklarer han hvordan også du kan tilegne deg denne evnen. Du lærer å kommunisere med hesten på dens eget språk ... Kjøp Å snakke med hester fra Bokklubber Hvis du vil at hesten skal gjøre det du vil at den skal gjøre, må du lære deg å tenke som den og å kommunisere med den.

... Nå har forskerne greid å kommunisere med hester for å finne ut om de liker å ha klær på seg i kulda. SPØRSMÅL.

RELATERTE BØKER