Blå

Blå - Maja Lunde | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maja Lunde
DIMENSJON
8,63 MB
FILNAVN
Blå.pdf
ISBN
1394739160309

BESKRIVELSE

I 2015 tok Maja Lunde verden med storm med Bienes historie. Nå følger hun opp suksessen med en ny roman om menneskenes og naturens sårbarhet. Denne gangen står kampen om det mest livsnødvendige som finnes: vann.2017: Signe er snart 70 år, men lar seg ikke skremme av havet. Alene seiler hun vekk fra barndomsbygda på Vestlandet, for å konfrontere mannen hun en gang elsket. Det er bare henne, båten og en underlig last.2041: David kjenner seg for ung til å være far, likevel er han blitt alene med sin lille datter. De to er på flukt gjennom et tørkerammet Sør-Europa, hvor nord står mot sør, og det ikke lenger finnes nok vann til oss alle. Alt forandres den dagen de oppdager en seilbåt i en forlatt hage langt inne i landet."Blå kan seile like langt som Bienes historie. Kanskje til Hollywood?" Marie L. Kleve, Dagbladet Terningkast 5"En ny roman på verdensarenaen ... I sum er Blå solid og imponerende, om ikke direkte revolusjonerende. Boken er skrevet med en fylde, visuell sans og evne til å følge opp en tydelig idé, som gjør den til en svært velturnert roman ... Blå befester Lundes stilling som en engasjert forteller å regne med." Susanne Hedemann Hiorth, Dagens Næringsliv"Historier som holder vann"May Grethe Lerum, BOK365 Terningkast 5"... også «Blå» viser flere steder hvilken god og medrivende forteller Lunde på sitt beste kan være."Arne Hugo Stølan, VG"Historiene i «Blå» er spennande. Dei er dessutan bygde på kunnskap om emnet og ikkje minst på eit sterkt engasjement. Dette vil sikkert føre boka fram til mange lesarar og kanskje til og med inspirere til dyst og dåd." Marta Norheim, NRK"Maja Lunde gjør miljøvern og klimakrise til god underholdning."Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen

Enkelte ladestasjoner eller ladepunkter har installert en blå CEE industrikontakt og hvis din ladekabel har et schukostøpsel trenger du en adapter for å kunne lade på disse stedene. Maxistrå Blå servise. 30 dagers åpent kjøp.

Stedet blei starta i februar 1998 av Kjell Einar Karlsen og Martin Revheim.Konserttilbudet har i hovedsak vært innen sjangrene jazz, elektronisk, hiphop og rock - og gjerne kombinasjoner av disse.. Opprinnelig stod Konsertforeninga Blå ansvarlig for konsertarrangementene, mens ... blå (bokmål/riksmål/nynorsk) Lys som spenner over bølgelengder fra om lag 440 til 490 nanometer; lik fargen som en skyfri himmel eller havet Mange skandinavere har blå øyne.

RELATERTE BØKER