Det siste toget til London

Det siste toget til London - Meg Waite Clayton | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Meg Waite Clayton
DIMENSJON
12,71 MB
FILNAVN
Det siste toget til London.pdf
ISBN
3649150608411

BESKRIVELSE

Basert på en sann historie om en heltemodig kvinne som reddet tusenvis av barn fra nazistenes klør.Wien, 1936: Seksten år gamle Stephan, eldste sønn i en velstående jødisk familie, lever en sorgløs tilværelse og drømmer om å bli dramatiker. Hans beste venn er femten år gamle Zofie-Helene, mattegeni og datter av en kvinnelig avisredaktør med sterke anti-nazistiske meninger. Alle drømmene deres knuses imidlertid den dagen tyskerne invaderer byen. Nederlandske Truus Wijsmuller, eller tante Truus som alle kaller henne, risikerer livet for å smugle jødiske barn ut av nazistenes jerngrep. Stephan og Zofie-Helene er blant de som kjemper mot klokka for å komme med på det siste toget til London. Meg Waite Clayton har skrevet flere romaner som har vært bestselgere i USA. Det siste toget til London er hennes internasjonale gjennombrudd og ble solgt til 19 land allerede før utgivelse. Forfatteren er født i Washington D.C og bor nå i California.

Meg Waite Clayton har skrevet flere romaner som har vært bestselgere i USA. Det siste toget til London er hennes internasjonale gjennombrudd og ble solgt til 19 land allerede før *001134286 *100 $aClaiton, Meg Waite *245 $aDet siste toget til London *260 $aOslo$bBastion$c2020 ^ I Det siste toget til London befinner vi oss i Wien, 1936.

Sammenlign tilbud på Tog til london i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. vi er 4 stykker som skal fly til london og ta tog videre til Liverpool i januar. Vi har funnet ut at det billigste blir å fly til Gatwick, for deretter å ta tog til Liverpool fra Euston Station.

RELATERTE BØKER