Hestens anatomi

Hestens anatomi - Christina Fritz | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christina Fritz
DIMENSJON
8,69 MB
FILNAVN
Hestens anatomi.pdf
ISBN
1956952700037

BESKRIVELSE

Hestens anatomi er en reise gjennom hestens kropp.Hvordan fungerer en hest? Hva er nødvendig for at den skal kunne bevege seg, puste og spise? Hvilke strukturer i kroppen kan vi se og kjenne på? Hvilke funksjoner kan vi observere? Disse spørsmålene og enda flere gir denne boken svar på. Det blir særlig lagt vekt på bevegelsesapparatet, som er av svært stor betydning for hesten som fluktdyr. Men også funksjonene til de indre organene, huden, nervesystemet og sanseorganene blir forklart. Tallrike beskrivende tegninger og fotografier gjør det lett å forstå selv kompliserte sammenhenger.Dr. Christina Fritz har en PhD i biologi med spesialisering innen dyrefysiologi og er en anerkjent fagbokforfatter. Hun driver sin egen praksis for integrert hesteterapi i Berlin og holder kurser i energetisk arbeid med hester i Tyskland, Østerrike og Sveits.Mer informasjon om forfatteren og hennes arbeid på www.sanoanimal.de

Med nomenklatur på både ren latin og engelsk-latin. Christina Fritz: Hestens anatomi En reise gjennom hestens kropp Hvordan fungerer en hest? Hva er nødvendig for at den skal kunne bevege seg, puste og spise? Hvilke strukturer i kroppen kan vi se og kjenne på? Hvilke funksjoner kan vi observere? Disse spørsmålene og enda flere gir denne boken svar på. Sengen du sover i påvirker din søvn. Våre senger fra Hästens er kjent for høy komfort og effektiv temperaturregulering, noe som vil sikre deg den gode søvnen. Hestens hov -og benstilling er viktig for hestens holdbarhet Det investeres mye tid og penger i en sportshest før den når optimal prestasjonsalder.

moms (280,00 NOK Ekskl. moms)-+ Legg i kurven. Med sin elegante lave profil og balanserende karakter er Hästens Luxuria en fantastisk nydelig seng.

RELATERTE BØKER