Inn i villmarken

Inn i villmarken - Jon Krakauer | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Krakauer
DIMENSJON
11,49 MB
FILNAVN
Inn i villmarken.pdf
ISBN
5404593091775

BESKRIVELSE

I april 1992 haiket Christoffer McCandless til Alaska og forsvant alene inn en nådeløs villmark. Han hadde gitt bort alt han eide og tatt seg en ny identitet. Fire måneder senere ble han funnet død i en forlatt veteranbuss. Jon Krakauer har i denne boken forsøkt å gi et svar på hva som drev McCandless, og hva han lengtet bort fra. Boka ble filmatisert av Sean Penn i 2007 og ble en stor publikumssuksess.

I april 1992 haiket Christoffer McCandless til Alaska og forsvant alene inn en nådeløs villmark. Han hadde gitt bort alt han eide og tatt seg en ny identitet. Villmark er en norsk thriller/skrekkfilm, som hadde premiere i 2003.Den ble nominert til to Amanda-priser: Beste film og beste mannlige hovedrolle (Kristoffer Joner)..

Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper.

RELATERTE BØKER