Kreft & terrenget ditt

Kreft & terrenget ditt - David Servan-Schreiber | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Servan-Schreiber
DIMENSJON
7,69 MB
FILNAVN
Kreft & terrenget ditt.pdf
ISBN
3523138074054

BESKRIVELSE

For snart tjue år siden fikk jeg påvist ondartet hjernekreft. Jeg var blitt kreftpasient, i tillegg til å være lege og forsker. Tanken om at jeg gikk en rask og tidlig død i møte slo ned og skapte en momentan nummenhet ...Denne boken er fortellingen om hva som skjedde etterpå; om hvordan jeg etablerte et nytt fotfeste, en "ny" helse, og faktisk har opplevd bedret livskvalitet samtidig med å ha denne lumske sykdommen.Dette er historien om hvordan jeg saumfarte den medisinske litteraturen for nær sagt alt som kunne bidra til å styrke sjansene mine for å overleve. Det aller viktigste er at resultatet - denne boken - er blitt et nytt perspektiv som innebærer både å kunne beskytte seg mot kreft og å leve med en kreftdiagnose.Det ligger kreft i dvale i oss alle. Menneskekroppen produserer stadig anormale celler, slik alle levende organismer gjør. Og det er slik en tumor oppstår. Men kroppen er også utstyrt med flere mekanismer som oppdager og holder potensielle tumorceller i sjakk.Nå har jeg holdt min kreftsykdom under kontroll i ti år. Hvordan? Jo, jeg har mener å ha tatt i bruk, på en enda bedre måte, de delene av kroppen min som er naturlig innstilt på å nedkjempe celler som ellers ville ha utviklet seg videre og tatt livet av meg for flere år siden.Kreft & "terrenget" ditt er oversatt til 35 språk, utgitt i rundt 50 land og har solgt mer enn én million eksemplarer. Forord ved Bernt Rognlien.

Jeg skriver selv på min første bok. Til daglig er jeg foredragsholder.

Han forteller at det er redselen for å dø, som er hovedårsaken for ubegrunnet angst for kreft. Snakk med oss Vi er her for å hjelpe deg med alle spørsmål om kreft, også spørsmål om korona og kreft. Vi hjelper både voksne og barn.

RELATERTE BØKER