Litteratur- og kulturformidling

Litteratur- og kulturformidling Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,87 MB
FILNAVN
Litteratur- og kulturformidling.pdf
ISBN
9425767400365

BESKRIVELSE

Aktiv formidling er bibliotekenes kjerneoppgave. Forskere oppfordres til å formidle mer. Digitale anbefalingssystemer leder oss til bøker og musikk. Litteraturhusene er formidlere av både kunst og av samfunnstematikk. Psykologer anbefaler å lese litteratur for å få et bedre liv. Mediene muliggjør stadig nye formidlingsstrategier. Formidling er et av vårt tids honnørord. Men hva ligger i begrepet? Hvilke teorier og verdier bygger formidlingen på? Og hvordan kan vi analysere litteratur- og kulturformidling for å bli bedre formidlere? I denne boken brukes perspektiver fra bibliotek- og informasjonsvitenskap, litteraturvitenskap, medievitenskap og pedagogikk for å undersøke formidling som begrep og praksis. Formidlingsstrategier drøftes i forbindelse med blant annet barnelitteratur, klassikere, lyrikk, film, landskap, kunst og historie. Bidragsytere: Janike Kampevold Larsen . Knut Oterholm . Nils Pharo . Helge Ridderstrøm. Idun Heir Senstad . Kjell Ivar Skjerdingstad . Kim Tallerås . Thor Magnus Tangerås . Åse Kristine Tveit . Gudmund Valderhaug . Tonje Vold

Litteraturhusene er formidlere av både kunst og av samfunnstematikk. Psykologer anbefaler å lese litteratur for å få et bedre liv.

Hun har blant annet forsket på sørafrikansk og norsk samtidslitteratur, barnelitteratur og journalistikk. I 2014 redigerte hun antologien Ut av medieskyggen.Representasjoner av funksjonshemmede i media (med Elisabeth Eide og Jan Grue), og i ... Kjøp Litteratur- og kulturformidling fra Bokklubber Aktiv formidling er bibliotekenes kjerneoppgave.

RELATERTE BØKER