Skal vi leke en bok?

Skal vi leke en bok? - Ingvild Alfheim, Cecilie D. Fodstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvild Alfheim, Cecilie D. Fodstad
DIMENSJON
11,89 MB
FILNAVN
Skal vi leke en bok?.pdf
ISBN
5607297589489

BESKRIVELSE

Lyst, lek, leseglede og læring er denne bokas magiske firkløver. Boka er spekket med kreative ideer, og språkleker knyttet til en knippe bøker. Språklekene kan du også overføre til egne bildebokfavoritter. Bildebøkene som presenteres spenner fra kjente klassiskere som Prøysen til den utvidete pekeboka for de aller minste. Hvert kapittel presenterer konkrete og utprøvde lekeoppskrifter som gir gode leseopplevelser. For å gjøre barnehageansatte bedre rustet til samtaler om tekster følger en litterær tolkning, samt en kort redegjørelse for hvorfor metodene er gunstige for barns begrepsforståelse, deres kognitive ferdigheter og deres evner til å fortelle og fantasere. Bokas hensikt er å inspirere alle som jobber, eller vil jobbe, med litteraturformidling og språkstimulering i barnehagen. Ingvild Alfheim jobber ved Høgskolen i Hedmark, og Cecilie D. Fodstad ved Dronning Mauds Minne Høgskole for barnehagelærerutdanning/DMMH i Trondheim.

Underveis får leseren en rekke oppgaver, som å snu boka opp ned for å lese videre, gi Butti en klem og sette seg på hendene sine. Morsom Tull og tøys.

a) Hvordan vil du førlekeeller førleseboka for barna i barnehagen? b) Hva tror du vil bli sentrale lesestopp? c) Hvordan vil du etterlekeeller etterleseboka? 2. Lyst, lek, leseglede og læring er denne bokas magiske firkløver. Boka er spekket med kreative ideer, og språkleker knyttet til en knippe bøker.

RELATERTE BØKER