Skyggerom

Skyggerom - Jan-Erik Fjell | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan-Erik Fjell
DIMENSJON
4,21 MB
FILNAVN
Skyggerom.pdf
ISBN
9148199503379

BESKRIVELSE

Kriminaletterforsker Anton Brekke dras inn i ei sak der oppklaringa av et drap i Østfold har sammenheng med internasjonal kriminalitet bedrevet av østeuropeiske kriminelle. Dette er den andre boka om Anton Brekke.

LES MINDRE Forlagets omtale Forlagets I 2010 brakdebuterte 28 år gamle Jan-Erik Fjell som krim forfatter med romanen Tysteren. Skyggerom er en utsøkt beskrivelse av råskap, de vondeste overgrep, hevn, vennskap og sorg. Og midt oppi dette er romanen rett og slett morsom.

Utgitt: 2012 Det er snart jul og den småkriminelle Bernandas fra Litauen kjører inn i Norge med en forseglet last, på oppdrag fra den russiske gangsterbossen Doskino. Kontakten som skal overta lasten, dukker aldri opp ved den avsidesliggende hytta ved Fredrikstad. SKYGGEROM er en utsøkt beskrivelse av råskap, de vondeste overgrep, hevn, vennskap og hemmeligheter.

RELATERTE BØKER