Uskyldig

Uskyldig - David Baldacci | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Baldacci
DIMENSJON
6,75 MB
FILNAVN
Uskyldig.pdf
ISBN
5958810644496

BESKRIVELSE

Et oppdrag går helt galt for leiemorderen Will Robie. Målet hans ser ut til å være informert, og nå er Robie ettersøkt. Idet han skal forlate Washington D.C., møter han tenåringesjenta Julie, som også er på rømmen. Foreldrene hennes er skutt, og Julie skjønner at hun kan være neste mål på morderens liste. Men å redde Julie kan innebære at Robie blir nødt til å skifte side.

Å bevisst eller i vanvare sørge for eller bidra til at en person blir mistenkt, straffeforfulgt og/eller dømt for en kriminell handling har lav strafferamme i Norge og ender sjelden i noen form for straffereaksjon. Å bli straffet for justismord krever som regel at det bevises at aktører bevisst har prøvd eller lykkes i å få folk uskyldig dømt. Oversettelse for 'uskyldig' i den norsk-engelske ordboken og mange andre engelske oversettelser - helt gratis. Derfor tror de Hagen er uskyldig.

Venner av Tom Hagen reagerte med sjokk da han ble pågrepet for drapet på kona. Nå støtter de den drapssiktede kameraten fullt ut.

RELATERTE BØKER