Aktiv formelsamling i matematikk

Aktiv formelsamling i matematikk - Tor Andersen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Andersen
DIMENSJON
12,53 MB
FILNAVN
Aktiv formelsamling i matematikk.pdf
ISBN
2202207539803

BESKRIVELSE

Denne formelsamlingen dekker alle fellesfag og programfag i matematikk i videregående opplæring. Den bygger på kompetansemålene i læreplanen i matematikk i Kunnskapsløftet. Formelsamlingen er et godt hjelpemiddel i matematikktimene, på prøver og til eksamen. Skriftlig eksamen i matematikk er todelt, og under del 2 er alle hjelpemidler tillatt (unntatt ekstern kommunikasjon). Del 2 utgjør tre av fem timer til skriftlig eksamen. Lektor Tor Andersen har undervist i realfag siden 1972. Han er lærebokforfatter og en erfaren sensor i matematikk. Tor Andersen er forsker ved Matematikksenteret ved NTNU.

Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. Kjøp Aktiv formelsamling i matematikk fra Bokklubber Denne formelsamlingen dekker alle fellesfag og programfag i matematikk i videregående opplæring. Den bygger på kompetansemålene i læreplanen i matematikk i Kunnskapsløftet.

... Ønsker du å laste ned en Aktiv formelsamling i matematikk-bok? Bra valg! På vår hjemmeside fondueoost.nl finner du boken Aktiv formelsamling i matematikk og andre bøker av forfatteren Tor Andersen. Jeg er på jakt etter en formelsamling, og lurte på hvilke alternativer som finnes og hva som anbefalles. Jeg har matematikk på Universitetet nå, og skal blant annet ha Kalkulus til høsten, derfor tenkte jeg at jeg skulle kjøpe en som kunne brukes nå og til høsten. Aktiv formelsamling i matematikk: 1P, 1T, 2P, 2T, R1, S1, R2, S2, X Av Tor Andersen Forlag Fagbokforl.

RELATERTE BØKER