Digital demens; alt om hvordan digitale medier skader deg og barna dine

Digital demens; alt om hvordan digitale medier skader deg og barna dine - Manfred Spitzer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Manfred Spitzer
DIMENSJON
6,16 MB
FILNAVN
Digital demens; alt om hvordan digitale medier skader deg og barna dine.pdf
ISBN
8805463905305

BESKRIVELSE

«Digital demens» er boken som forandrer ditt forhold til digitale medier - for alltid. Denne internasjonale bestselgeren er lettfattelig og spennende formidlet. Uunnværlig lesning for alle besteforeldre, foreldre og for alle som jobber med barn og ungdom i skole og utdanning. Og ikke minst, for din egen del. Manfred Spitzer så for seg sine barn om 20 år si - «Pappa, du visste det jo - hvorfor gjorde du ingenting?» Det gjør han med denne boken. Les den. Del den med familie, kolleger og dine barn. Professor Manfred Spitzer er hjerneforsker, psykiater, gjesteprofessor ved Harvard og TV-stjerne i hjemlandet Tyskland. Han skriver drivende godt og engasjert og er ikke redd for å få sannheten frem i lyset. «I boken søker Manfred Spitzer å vise hvordan du og barna dine skal takle presset og pågangen fra digitale medier, reparere skadene og trene opp igjen den mentale styrken, konsentrasjonsevnen, hukommelsen og roen.» AFTENPOSTEN

Han skriver også om hvordan man kan lære å takle presset fra digitale medier, reparere skadene og trene opp igjen den mentale styrken, konsentrasjonsevnen, hukommelsen og roen. De skader oss. Vi får digital demens.

Skickas om 1 vardag. Köp boken Digital demens; alt om hvordan digitale medier skader deg og barna dine av Manfred Spitzer (ISBN 9788279007470) hos Adlibris.

RELATERTE BØKER