En avtale med livet

En avtale med livet - Cecelia Ahern | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecelia Ahern
DIMENSJON
6,61 MB
FILNAVN
En avtale med livet.pdf
ISBN
7910900303910

BESKRIVELSE

Noen ganger må vi rydde plass til livet ... Lucy Silchester tar livet for gitt. Hun har det travelt med venner, jobb, en gammel bil som stadig må på verksted, den slags ting. Men hun står på stedet hvil - selv om alle lar seg lure. Bare Lucy kjenner sannheten. Så en dag blir hun innkalt til et møte. Med livet. Og livet viser seg å være en snill, litt puslete mann i en gammel dress, som er fast bestemt på å få Lucys tilværelse inn i andre baner. Livet har slett ikke tenkt å la Lucy slippe unna.

Men hun står på stedet hvil - selv om alle lar seg lure. Kjøp En avtale med livet fra Bokklubber Noen ganger må vi rydde plass til livet ... 29 år gamle Lucy Silchester tar livet for gitt.

Arne hadde inngått en avtale med sykehuset om at Geir skulle få lov til å komme hjem på helgepermisjon. Regjeringens eldrereform "Leve hele livet" løfter frem 25 løsninger og flere hundre eksempler fra kommunene som skal gi eldre en trygg og aktiv alderdom. Nå har regjeringen og KS signert samarbeidsavtale om gjennomføring av Leve hele livet 2019-2023. Kjøp En avtale med livet fra Tanum Noen ganger må vi rydde plass til livet ...

RELATERTE BØKER