En by som Alice

En by som Alice - Nevil Shute | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nevil Shute
DIMENSJON
9,66 MB
FILNAVN
En by som Alice.pdf
ISBN
5528775746378

BESKRIVELSE

Den unge engelske kvinnen Jean Paget er tatt til fange av japanske soldater under 2. verdenskrig. Hun blir drevet fra sted til sted på halvøya Malakka i Malaysia sammen med en gruppe hollandske kvinner og barn. I en fangeleir møter hun Joe Harman fra Australia. Han gjør alt han kan for å hjelpe kvinnene, og Jean forelsker seg i ham. Men når Joe stjeler mat til dem, blir han dømt til døden. Etter krigens slutt reiser Jean tilbake til London. En uventet arv fører til at hun vender tilbake til Malakka. Der får hun vite at Joe har overlevd på mirakuløst vis. Jean har bare et mål - hun må til Australia for å finne ham.

Dir: Harald Løbak Sæther ... For mange år siden gikk det en TV-serie på NRK som var basert på romanen En by som Alice av Nevil Shute. Serien var helt nydelig, handlet om en gruppe engelske kvinner som ble tatt til fange av japanere under 2.verdenskrig mens de oppholdt seg i Malaysia.

Det handler om En by som Alice av Nevil Shute gitt ut på Lydbokforlaget. En by som Alice Jeg får ofte spørsmålet: "Hva er den beste boken du har lest… Den unge engelske kvinnen Jean Paget er tatt til fange av japanske soldater under 2.

RELATERTE BØKER