Klovnejakten

Klovnejakten - Christian René Wold | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian René Wold
DIMENSJON
8,29 MB
FILNAVN
Klovnejakten.pdf
ISBN
3001403100835

BESKRIVELSE

Klovnejakten handler om de kriminelles Oslo på begynnelsen av 2000-tallet: sex, dop og den evige jakten på mer penger.Tre småskurker er prisgitt hverandre. Alle vil klare seg. Kan de stole på hverandre? Kiran vil egentlig ut av det kriminelle miljøet, men han trenger penger. Så blir han kontaktet av Gianni. De går sammen om å selge et stort parti stoff, men Gianni betyr problemer. Og det blir ikke bedre når kameraten Roger alias «Tåka» skal hjelpe til. Russisk mafia og andre gjenger puster dem i nakken. Klovnejakten er i gang.

Kan de stole på hverandre? Kiran vil egentlig ut av det kriminelle miljøet, men han trenger penger. Så blir han kontaktet av Gianni.

Her er vi! Skamløst Forlag AS Selma ... Klovnejakten (Krim og spenning, Aschehoug, 2017) Om forfatteren. Skriver krim om Oslos underverden på begynnelsen av 2000 tallet.

RELATERTE BØKER