Madonna i pels

Madonna i pels - Sabahattin Ali | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sabahattin Ali
DIMENSJON
8,33 MB
FILNAVN
Madonna i pels.pdf
ISBN
4753263617528

BESKRIVELSE

Tjuetallets Berlin er en metropol som spraker av liv, en by preget av banebrytende kunst, politisk buldring og lugubre kabareter. En ung tyrkisk mann, Raif, kommer til den tyske hovedstaden for å gå i lære så han kan ta over sin fars såpefabrikk i Tyrkia. Men Raif er en følsom drømmer, mer interessert i litteratur og kunst enn av å lære seg et yrke. På et galleri får han se et maleri, av en kvinne han ikke klarer å slutte å tenke på. Når han blir kjent med kunstneren, den viljesterke, selvstendige Maria, blir det et møte for livet. Madonna i pels er en bittersøt fortelling om intens kjærlighet, om menneskets ensomhet og om å bli kuet av livet. Romanen ble første gang utgitt i Istanbul i 1943. Lenge var den en vel bevart hemmelighet, men er nå oversatt til en rekke språk.

FAKTA Utgitt ... Madonna i pels. Ali, Sabahattin.

Lenge var den en vel bevart hemmelighet, men er nå oversatt til en rekke språk. Kjøp Madonna i pels fra Bokklubber En bittersøt kjærlighetshistorie, en verdenssensasjon av en gjenoppdaget klassiker. En tyrkisk McCullers.

RELATERTE BØKER