Når to blir tre

Når to blir tre - John M. Gottman, Julie Schwartz Gottman | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John M. Gottman, Julie Schwartz Gottman
DIMENSJON
3,65 MB
FILNAVN
Når to blir tre.pdf
ISBN
3026495156543

BESKRIVELSE

Vil foreldrenes parforhold påvirke babyen allerede i mammas mage? Ja!! I Når to blir tre presenterer Dr John Gottman og Dr Julie Schwartz Gottman oppsiktsvekkende forskning om hvordan foreldrenes parforhold bestemmer babyens utvikling, helt fra fosterstadiet og gjennom de første årene. I denne boken får foreldre og omsorgspersoner innsikt i den ene tingen som har spesielt stor betydning for babyens utvikling fra før fødsel og fremover i de tidligere barneårene. Stress, søvnmangel, husarbeid, økonomi, emosjonell avstand og til og med fiendtlighet, fører til at hele 2/3 av alle nye foreldre opplever en dramatisk nedgang i tilfredshet og lykke i parforholdet. Dette påvirker babyen allerede i mammas mage og de første årene. Men skadene dette ofte medfører for parforholdet og babyen, KAN enkelt unngås. I denne forskningsbaserte boken får foreldre nøkkelen til det som gir tilfredse, sunne parforhold i overgangen fra duo til trio og langt opp i barnets oppvekst. Med enkle grep kan foreldre øke tilfredsheten i parforholdet og gi babyen de beste vilkår den første tiden. Her får man vite det man trenger. Denne boken passer for alle nye foreldre. Den passer perfekt i barselgave, til alle som er gravide, til babyshowers og til alle som tenker på å få barn. Den er også en fin gave til erfarne foreldre og omsorgspersoner.

En litteraturstudie om partilfredshet hos nybakte foreldre. Veileder: Professor Margarete Vollrath Sammendrag Denne litteraturstudiens hovedmål var å undersøke hvilken effekt det å få sitt første barn har på tilfredsheten i et parforhold, samt om noen par er mer utsatt for endring i overgangsfasen enn andre. Når to blir til tre - individualitet og fellesskap gjennom overgangen til foreldreskap Lesetid: 4 minutter.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788279009306 Kanskje gifter de seg. Og en dag bestemmer de seg for at det er på tide at to blir til tre.

RELATERTE BØKER