Om det åndelige i kunsten

Om det åndelige i kunsten - Wassily Kandinsky | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Wassily Kandinsky
DIMENSJON
5,10 MB
FILNAVN
Om det åndelige i kunsten.pdf
ISBN
6357421765105

BESKRIVELSE

Malerkunsten av i dag er ennå så godt som fullstendig henvist til former som er hentet i naturen. Dens oppgave er å prøve ut sine krefter og midler, utforske dem, slik musikken alt lenge har gjort, og forsøke å anvende disse midlene og kreftene på rent malerisk vis med den kunstneriske skapelse som mål.Det finnes intet "mål" i kunsten; kunsten er evig fri. For ordet "må" flykter kunsten som dagen for natten. Kunstneren har rett til å bruke en hvilken som helst form til sitt uttrykk.Alle midler er hellige når de er indre-nødvendige. Jo friere det abstrakte ved formen opptrer, desto renere og dermed mer elementært klinger det. Det er bare "få timer" som ennå skiller oss fra den rene komposisjonen.

Cart. 0 Handlekurv Kjøp Om det åndelige i kunsten fra Bokklubber Malerkunsten av i dag er ennå så godt som fullstendig henvist til former som er hentet i naturen.

Bøker. Vis alle Bøker; Antroposofi; Barn og ungdom; Biografier; Filosofi og meditasjon Alt du bør vite om Jotunheimen bok - Sven Grotdal .pdf.

RELATERTE BØKER