Signatur

Signatur lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,44 MB
FILNAVN
Signatur.pdf
ISBN
9227014438022

BESKRIVELSE

I fjor gikk Cappelen Damm ut og etterlyste de skarpeste og mest originale unge forfatterne, med ambisjonen om å samle dem alle i én antologi. Sammen med redaktør Knut Olav Åmås, ville vi finne forfattere som skrev presist og kunnskapsrikt, som ikke var redde for å gripe an upopulære eller vanskelige problemstillinger. Svarene lot ikke vente på seg. De beste bidragene blir å finne i Signatur.

Læreverket er enkelt og oversiktlig, og er håndboka til eksamen! Signatur er konsis og rett på sak, og har elevnært språk med relevante eksempler, og oppfordrer elevane til å bruke fagkunnskap fra egne utdanningsprogram i samtaler, diskusjoner, presentasjoner og skriftlige tekster. En digital signatur er én bestemt type e-signatur. Tradisjonelle e-signaturløsninger bruker vanlige elektroniske godkjenningsmetoder for å bekrefte identiteten til signataren, for eksempel en e-postadresse, en bedrifts-ID eller en PIN-kode til telefon. Elektronisk signatur.

Hvis du har fulgt en lenke hit, kan du kanskje gå tilbake og rette den så den peker direkte til riktig artikkel. Legge til en signatur manuelt i en ny melding. Hvis du opprettet en signatur, men valgte ikke å legge den til automatisk i alle utgående meldinger, kan du legge den til senere når du skriver en e-postmelding.

RELATERTE BØKER