Skjelettkysten

Skjelettkysten - Clive Cussler | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clive Cussler
DIMENSJON
8,39 MB
FILNAVN
Skjelettkysten.pdf
ISBN
8037165957402

BESKRIVELSE

Juan Cabrillo og mannskapet hans mottar et nødrop fra en forsvarsløs båt som er under angrep ved Afrikas kyst. Cabrillo handler raskt og redder den vakre Sloane Macintyre. Hun er på leting etter et sunket skip som skal være lastet med en formue i diamanter. Cabrillo er imidlertid mer interessert i historien hennes om en gal fisker som påstår at han har blitt angrepet av gigantiske slanger på åpen sjø, i det samme området. Det som begynner som en slangejakt, fører Cabrillo på sporet av noe langt farligere - en mentalt forstyrret kriger og hans tilhengere. De planlegger å slippe løs naturens egne destruktive krefter for å stoppe dem som motarbeider dem.

Passer for: Voksne Språk: Bokmål Innleser: Hallvard Lydvo. Hør baksidetekst Juan Cabrillo og mannskapet hans ... Skjelettkysten.

Lytt. Skjelettkysten Forfatter: Clive Cussler Lån som lydbok.

RELATERTE BØKER