Ukeplanlegger for barnehagelæreren. 2020-2021

Ukeplanlegger for barnehagelæreren. 2020-2021 En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,47 MB
FILNAVN
Ukeplanlegger for barnehagelæreren. 2020-2021.pdf
ISBN
8165224852590

BESKRIVELSE

Ukeplanlegger for barnehagelærerenMed god hjelp fra erfarne barnehagefolk har vi laget en ukeplanlegger for deg, du som er barnehagelærer og skal holde orden på mye som planlegging, dokumentasjon, vurdering og utvikling av det pedagogiske arbeidet. Ukeplanleggeren har god plass til viktige opplysninger, råd og utvalg, daglige notater, ukentlige gjøremål og inneholder nyttige skjemaer tilpasset barnehagelærerens mange oppgaver. Ukeplanlegger for barnehagelæreren har omslag i solid plast med praktiske «lommer» på innsiden til ulike skriv, samt spiralisert rygg. Du kan også kjøpe en flyttbar linjal som kan brukes som bokmerke. Denne festes i ukeplanleggerens spiral.

Ukeplanleggeren inneholder tips hver uke i tillegg til et oppdrag hver måned som ... Ukeplanlegger for barnehagelæreren hjelper deg med akkurat det! Med sølvfarget omslag og solid utførelse tåler den både høyt tempo og mange arbeidsoppgaver.... Les mer om Ukeplanlegger for barnehagelæreren her: ...

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Ukeplanlegger for lærere på ungdomstrinnet 2020-2021 Published on Mar 3, 2020 Ukeplanleggeren gir læreren god oversikt over skoleåret, dagene og ukene. Ukeplanlegger for lærere på barnetrinnet 2020-2021 Hanne Solem (Øvrig) Tips en venn 265 kr Antall .

RELATERTE BØKER