Vent til våren, Bandini!

Vent til våren, Bandini! - John Fante | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Fante
DIMENSJON
7,28 MB
FILNAVN
Vent til våren, Bandini!.pdf
ISBN
1578797408235

BESKRIVELSE

John Fante, forfatternes forfatter, i følge Charles Bukowski, skrev sin saga om Arturo Bandini, sitt alter ego, med bakteppe fra egen oppvekst tidlig på 1930-tallet i USA. Sagaen er nå komplett på norsk, med den første av de fire romanene: Vent til våren, Bandini. Her treffer vi Arturo som tolvåring. Han er allerede en aggressiv ung mann som banner gjennomsnittelig fire ganger om dagen, har syndige tanker, dreper en av familiens høner i raseri, stjeler penger fra moren og banker opp småbrødrene. Med Vent til våren, Bandini beskriver John Fante de fattiges og outsidernes kår i de harde trettiåra i USA. Hans anerkjente skrivestil rommer knapp og sylskarp realisme, men er samtidig magisk og lyrisk, som en kveld, da Arturo står utenfor huset til sin store forelskelse, Rosa, i håp om å få et glimt av henne. Han får øye på et lite fotspor i snøen, graver forsiktig løs snøen rundt, løfter det opp med begge hender og bærer det varsomt med nedover gaten. Det var et spor etter Rosa.

Den här utgåvan av Vänta till våren, Bandini är slutsåld. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.

billige ting til salg. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet. Varene bestilles fra vår leverandørs lager.

RELATERTE BØKER