Et langsomt farvel

Et langsomt farvel - Helene Sandvig | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helene Sandvig
DIMENSJON
8,34 MB
FILNAVN
Et langsomt farvel.pdf
ISBN
5255005642396

BESKRIVELSE

Sterkt og gripende om demens. Helene Sandvig mistet faren sin i 2015. Gjennom fem år hadde han langsomt forsvunnet inn i demens. Hvilke dilemmaer og utfordringer dukket opp da hun og søsknene skjønte at den aktive og flotte faren ikke lenger klarte seg alene, men nektet å flytte på sykehjem? Helene Sandvig har lang erfaring som helsejournalist, men følte seg likevel alene og avmektig i møtet med sykdommen, og med systemet som skulle hjelpe til, men som ikke alltid maktet det. Hun forteller sin egen historie for å dele erfaringer med andre i liknende situasjon, og for å gi et språk til sykdom, tap og død. Og for å minne oss på hvilke samtaler det er viktig å ta før det er for sent.

- Jeg er jo mamma, forklarer hun om hvorfor hun valgte å jobbe hjemme med boken. NRK-journalisten var i årevis å se i helsemagasinet Puls.

Hvilke ... Kjøp Et langsomt farvel fra Bokklubber Sterkt og gripende om demens. Helene Sandvig mistet faren sin i 2015.

RELATERTE BØKER