Eventyrlige detaljer

Eventyrlige detaljer - Halvor Bakke, Christine Fikseaunet | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Halvor Bakke, Christine Fikseaunet
DIMENSJON
10,99 MB
FILNAVN
Eventyrlige detaljer.pdf
ISBN
9389064094933

BESKRIVELSE

Et godt og hyggelig hjem er som et fristed, og det skapes først og fremst av de som bor der. Det behøver verken å være uoverkommelig eller kostbart - med litt egeninnsats kan alle få det fint. Et eventyrlig interiør ligger i detaljene, og hvordan du fokuserer på dem. Inspirasjonen finner du i Eventyrlige detaljer. I denne boka får du vite du hvordan du går frem når du skal velge farger, møbler, tekstiler, planter og pynt til hjemmet ditt. Trinn for trinn lærer du å skape helhetlige og harmoniske rom.Skap et hjem med personlig atmosfære! Halvor Bakke er Norges mest kjente og populære interiør- og møbeldesigner, kjent fra sosiale medier og blant annet TV-programmet Eventyrlig oppussing.Christine Fikseaunet er interiørdesigner og stylist, og har gjennom sitt yrkesliv i interiørbransjen blant annet jobbet med kolleksjons- og designprosjekter for Green Apple, Home & Cottage og Borås Cotton.Halvor og Christine har jobbet tett sammen i en årrekke.

Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Eventyrlige detaljer er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Halvor Bakke Halvor Bakke 08/27/2010.

KJØP PÅ NETT, BYTT I BUTIKK. BEST PÅ ... Tag: eventyrlige detaljer.

RELATERTE BØKER