Håpet er i Guds løfter

Håpet er i Guds løfter - Lise Wenche Karlsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lise Wenche Karlsen
DIMENSJON
3,40 MB
FILNAVN
Håpet er i Guds løfter.pdf
ISBN
3857806815373

BESKRIVELSE

I biografien Håpet er i Guds løfter møter du mennesket Lise Wenche Karlsen og får del i hennes livs- og troshistorie. Du blir inspirert og får fornyet tro gjennom vitnesbyrd og historier delt fra hjertet. Lise er en Guds tjenerinne reist opp fra et utsvevende liv med mye alkohol, salvet av Gud til å sette andre mennesker fri fra deres bånd og lenker. Frimodighet har stor lønn! Tro på Guds Ord, Guds løfter - og bønn, likeså. Lise Wenche Karlsens liv er et vitnesbyrd om dette. Lises liv har ikke vært enkelt, men hun har levd et liv med Åndens kraft og seier og gitt ære til Jesu navn. Ved å lese boken blir du minnet på at Håpet er i Guds løfter.Mitt ønske med denne boken er at du skal få se hvilken stor Jesus vi har, og hva Han kan utrette gjennom mennesker som er lydige mot Hans kall, og ved å lese boken bli overbevist om at JESUS LEVER! Lise Karlsen

Frelsesunder har reddet hjem og familier, falne har blitt løftet opp og ført til herberget av den barmhjertige samaritan. Du kan glede deg til gode lesestunder med Håpet er i Guds løfter. I biografien Håpet er i Guds løfter møter du mennesket Lise Wenche Karlsen og får del i hennes livs- og troshistorie.

Reservere Detaljert informasjon. Detaljert tittel: Håpet er i Guds løfter, hennes ... Gud holder alltid det han lover.

RELATERTE BØKER