Kofteboken

Kofteboken - Lene Holme Samsøe, Liv Sandvik Jakobsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lene Holme Samsøe, Liv Sandvik Jakobsen
DIMENSJON
11,90 MB
FILNAVN
Kofteboken.pdf
ISBN
4546289066076

BESKRIVELSE

Kofteboken er en inspirerende strikkebok med fargerike og frodige bilder og oppskrifter til over 40 kofter!Fri frakt - ekstra god pris!Alle koftene er inspirert av de gamle og tradisjonelle mønstrene. Noen kofter ligner de originale selv om garnet er nytt, andre er endret til en mer tidsriktig passform eller fått helt nytt design. Hele tiden har strikkedesigner Lene Holme Samsøe og journalist og fotograf Liv Sandvik Jakobsen hatt nostalgien og de tradisjonelle mønstrene for øyet! Her kan den erfarne slå seg løs med mye mønster, flere tråder og påfølgende montering. Den som ikke har strikket så mye har muligheten til å gå for den enkle ensfargede koften med rundfelling og mønster kun på bærestykket. Noe for en hver altså. Kofteboken er et arbeidsverktøy man skal ha både glede og nytte av!

Strikkedesigner Lene Holme Samsøe og frilans journalist og fotograf Liv Sandvik Jakobsen har funnet frem til et rikelig utvalg av kofter og gensere med tradisjonelle mønstre. Kofteboken 1. by Lene Holme Samsøe og Liv Sandvik Jakobsen.

Koftene er blitt modernisert i farge og fasong. I boken finner du oppskrifter på alle koftene.

RELATERTE BØKER