Norsk-thai illustrert ordbok

Norsk-thai illustrert ordbok En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,40 MB
FILNAVN
Norsk-thai illustrert ordbok.pdf
ISBN
5548793853035

BESKRIVELSE

Norsk-thai illustrert ordbok er en del av den norske LEXIN-serien spesielt tilrettelagt for minoritetsspråklige elever i Norge. Ordboka inneholder rundt 11 000 ord, og over 1 900 av disse er illustrerte. Illustrasjonene er samlet i et eget vedlegg og har bildeord på bokmål og nynorsk. Denne ordboka er i likhet med de andre ordbøkene i serien gratis tilgjengelig på LEXINs hjemmeside: www.udir.no/lexin.

Ordboka inneholder rundt 11 000 ord, og over 1 900 av disse er illustrerte. Kjøp Norsk-thai illustrert ordbok fra Bokklubber Norsk-thai illustrert ordbok er en del av den norske LEXIN-serien spesielt tilrettelagt for minoritetsspråklige elever i Norge. Ordboka inneholder rundt 11 000 ord, og over 1 900 av disse er illustrerte. Denne ordboka er en del av den norske LEXIN-serien, som består av et utvalg nettbaserte og trykte ordbøker spesielt tilrettelagt for minoritetsspråklige innvandrere i Norge.

Norsk-kurdisk (kurmanjî) illustrert ordbok = Norwecî-kurdî (kurmancî) ferhenga wênedar. Oversettelse for 'Thai' i den engelsk-norske ordboken og mange andre norske oversettelser - helt gratis. Definisjon av illustrere i Online Dictionary. Betydningen av illustrere.

RELATERTE BØKER